Träningsprogram


Har du svårt att planera träningen för att köra optimalt? Ett träningsprogram från mig gör att:

  • Du sparar tid genom att ligga på rätt träningsdos
  • Ditt träningsprogram matchar ditt mål oavsett om det är att bygga volym eller forma din kropp
  • Du undviker onödigt jobb i gymmet och onödig träningsvärk
  • Du kan variera träningen utan att skifta upplägg hela tiden
  • Du kan hitta en träningssätt för gymmet som passar även om du utövar andra sporter
  • Du får förslag på alternativa övningar för att passet ska bli roligare och ändå nå målen
  • Du kan förbättra symmetri utan att tappa det du byggt upp

Har du något du vill fråga innan du beställer? – kontakta mig via kontakta-sidan >

Som certifierad PT med dokumenterad egen utveckling och referenskunder som nått sina mål – både att gå ner i vikt och att öka i muskelvolym – kan jag hjälpa dig att nå dina mål. De flesta kunder jag hjälpt har lagt ner onödigt mycket tid i gymmet utan resultat bara för att träning och kost inte matchar deras förutsättningar och träningsdos.

Träningprogrammet tas fram speciellt för dig, efter dina förutsättningar och dina mål med träningen, och hänsyn tas till vad just Du har för mål med din träning. För att du garanterat ska hamna rätt så görs en uppföljning av träningsprogrammet med diskussion om vilken variation till övningarna och seten du kan tillämpa. Uppföljning sker under en period av 1 månad. Mina träningsprogram tar självklart hänsyn till om du är man eller kvinna, men också en mängd andra parametrar. Min egna erfarenhet är framförallt runt hur man på bästa sätt bygger muskler och volym, men jag har också mycket erfarenhet av att utforma träningsprogram för kvinnor som vill forma muskler utan stor volymökning.

När du väl bestämt dig så vill du ha träningsprogrammet snabbt, därför garanterar jag dig leverans inom 48 timmar efter att du svarat skriftligt på de frågor jag skickar till dig efter beställning.

 

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av ett träningsprogram utformat efter dina mål, så återkommer jag till dig inom kort

Namn:

E-post adress:

Meddelande: