Kostschema


Fördelar med ett kostschema som är anpassat efter just dig:

  • Det blir lättare att planera och inte hamna i en situation där du äter onyttigt
  • Du säkerställer att den tid du lägger ner på träning kommer kroppen tillgodo genom att du äter det kroppen behöver
  • Du vet att du äter rätt proportioner av mat och kosttillskott för just dig och din träningsdos
  • Du vet att du inte överdoserar eller saknar innehåll i din kost
  • Du kan få hjälp att hitta alternativ mat om det är något du behöver äta men inte gillar

Har du frågor innan du beställer? – kontakta mig via kontakta-sidan >

Som certifierad PT med dokumenterad egen utveckling och referenskunder som nått sina mål – både att gå ner i vikt och att öka i muskelvolym – kan jag hjälpa dig att nå dina mål. De flesta kunder jag hjälpt har lagt ner onödigt mycket tid i gymmet utan resultat bara för att kosten inte matchar deras förutsättningar och träningsdos.

Kostschemat beräknas specifikt för dig utefter dina förutsättningar och dina mål med träningen, och hänsyn tas till vad just Du har för smak etc. För att du garanterat ska hamna rätt så görs en uppföljning av kostschemat med eventuella korrigering under en period av 1 månad. Mina kostscheman tar självklart hänsyn till om du är man eller kvinna, men också en mängd andra parametrar.

När du väl bestämt dig så vill du ha kostschemat snabbt, därför garanterar jag dig ett schema inom 48 timmar efter att du svarat skriftligt på de frågor jag skickar till dig efter beställning.

Fyll i formuläret nedan om du vill veta mer om ett kostschema eller om vad det kostar, så återkommer jag till dig inom kort.

Namn:

E-post adress:

Meddelande: