Vilka kosttillskott ska jag välja?


Dom kosttillskott vi använder i träningen är till för att vi ska få mer energi och näring i vardagen. De vanligaste kosttillskotten är proteinpulver, gainer, aminosyror, vitaminer och många använder pre-workout och fatburner som en bonus.

Proteinpulver och gainer är perfekt för återhämtning efter träningen, till frukost och som mellanmål. Skillnaden mellan dessa två är att en gainer innehåller snabba kolhydrater och mera protein.

Aminosyror (BCAA) har stört betydelse för muskeluppbyggnaden under träningspasset. Det finns tre typer av aminosyror att ta hänsyn till; Essentiella aminosyror, Grenade aminosyror och Glutamin.

Vitaminer är viktigt för ämnesomsättningen, tänderna och synen för att nämna några områden.

Pre-Workout är till för att hjälpa dig att träna hårdare och ge dig pump under träningspassen. PWO har inga positiva effekter utan träning och är endast som bonus för att ta träningen till nya nivåer.

Fatburner är till för att öka fokus under träning och många tar det antingen innan powerwalks eller träning.

 

Beroende på vad du har för mål med din träning  finns det olika tider du behöver få i dig dina kosttillskott. Du kan ta kosttillskott för att bygga muskler, bränna fett, gå ner i vikt, öka din prestation, må bra eller vardagligt.

Alla kosttillskott ovan finns att beställa hem på Bodyfightstore.se, du kan även besöka AV33 Avenyn och få personlig hjälp med vad du behöver.

Jag använder många olika kosttillskott bland annat kreatin, proteinpulver, gainer, vitargo, vitaminer, pre-workout och fatburner. Vill du lära dig mera om kosttillskott och hur du ska använda dom? Tveka inte att kontakta mig!