Värmen i Marbella


För ungefär 2 månader sedan trodde vi att värmen hade kommit till oss i Spanien och Marbella, men vi blir ständigt förvånade över hur mycket varmare det blir. Då var det runt 20 grader och vi svettades något så otroligt. Nu är det runt 30 grader från kl 8 på morgonen till kl 21 på kvällen och vi njuter verkligen av all sol vi får. Men det börjar bli riktigt varmt nu, även när vi sitter i skuggan.

Innan vi flyttade från Sverige tänkte vi mycket på att kunna gå ut utan att behöva kolla vädret eller ta med en extra tröja ifall det skulle bli kallt. Svetten under våra pass är oändlig, energin flödar och känslan av att gå ut från gymmet efter ett hårt och svettigt pass och mötas av solsken och värme går inte att beskriva. Mängden D-vitamin vi får varje dag är inget att skämta om och det är skönt att veta att det är ljust länge på kvällarna. Vi kan jobba på under dagarna och ändå hinner vi hänga och göra roliga saker under kvällarna.

I Nueva Andalucia och Puerto Banús är det mer modernt och områdena här är inte så spanska, vilket gör att det är många skandinaver som bor här. Det underlättar väldigt mycket när det kommer till jobb, många tycker det är bekvämt att ha en personlig tränare som pratar deras språk.

Vi tar ofta med våra PT-kunder ner på stranden för omväxlingens skull, antingen tidigt på morgonen eller senare under kvällen när det är lite svalare.

Är du nere i Marbella i sommar och vill köra ett pass PT pass tillsammans med mig, tveka inte att kontakta mig!