Varför ser jag inte mitt 6 pack? – här är varför!


En fråga jag ofta får i början när jag börjar med en ny PT-kund är att de undrar varför deras magrutor inte syns hur mycket de än tränar. Ofta så har de tränat, powerwalkat och tagit ut sig helt i gymmet för att få fram dessa rutor. Vanligast är att man tror att man får magrutor bara genom att träna magen.
Nedan står ett par punkter om varför dina magrutor inte syns:


Orsak nr 1: Du är fortfarande fet.

Japp, så enkelt är det. Så här är det; alla har magrutor, det är en muskelgrupp som alla har. Hur mycket de syns och hur de ser ut varierar från person till person. Men de allra flesta har inte synliga rutor på grund utav att de helt enkelt har ett för tjockt lager med fett ovanpå magmusklerna.

Orsak nr 2: Du har inget 6 pack alls.

Så kan det också vara, det är inte alla som har två rader med tre perfekta magrutor i varje rad. Hur magmusklerna ser ut är genetiskt och varierar mellan personer. Vissa personer har trotts låg fett % inga magrutor och det är helt enkelt för kroppen är byggd så. Om du har tur så kanske du till och med har ett genetiskt 8pack. Oasvett hur magen ser ut så kommer de inte synas förrän du har tillräckligt låg fett procent.

bild


Orsak nr 3: Det går inte att träna bort en dålig kosthållning!

Det spelar ingen roll hur hårt, hur många magövningar eller hur hård cardio du kör. Så länge du inte äter ordentligt så kommer magmusklerna aldrig att synas.
Simpel fakta är att det inte går att komma i form om du äter skit!  Magrutorna skapas i köket inte i gymmet!

Den nya generationen av träningsfolk som kommer nu sätter oftast magrutor och estetik före storlek och kvalitet. Om du vill vara en utav de som hellre går efter estetik istället för volym och kvalitet så kör på det, var bara noga med att det hårda jobbet du gör ger resultat och är värd mödan. Kom dessutom ihåg att alla har magrutor; men det är inte alla som kan se dom!

 

255097_194795317238249_6071353_n

OBS : 10 veckor mellan bilderna

 

 

Tycker du resultaten kommer för långsamt? eller har du ingen energi kvar när du tränar?
– låt mig hjälpa dig!

Kost & träningsprogram: 699kr
Kostschema : 399kr
Träningsprogram : 399kr

– använd kontaktformuläret!