Varför är vi i Marbella?


Jag får ofta frågan varför vi flyttade utomlands och varför vi valde att flytta till just Marbella. Den största anledningen till att vi överhuvudtaget ville flytta från Sverige var solen, eller egentligen bristen på sol. Vi saknade långa dagar och vetskapen om att det alltid är varmt ute. Vi var sugna på att uppleva något nytt och se vad världen kunde erbjuda. Spanien är ett väldigt tacksamt land att flytta till eftersom det är inom EU och det är bara fyra timmar bort med flyg.

Marbella är en väldigt populär semesterort och förutom de som har flyttat ner hit permanent, är det många svenskar som har sommarhus i Marbella. Fitnessindustrin är inte lika utvecklad i Spanien, det finns många möjligheter för personliga tränare att lyckas här och vi märkte snabbt att svenska personlig tränare var eftertraktat i Marbella.

Både jag och Emma har velat flytta utomlands länge och vi har pratat en hel del om vart och när det ska ske. Att vi satte sikte på just Marbella var en ren tillfällighet och efter lite efterforskning var vi fast. Det tog inte långt tid innan vi kände oss som hemma och det har verkligen varit kul att utforska vårt community och allt runt omkring. 

 


Vill du köra ett pass PT pass med mig Marbella eller köpa kost & träningsprogram online? Tveka inte att kontakta mig!