Vad har hänt de senaste dagarna? 2


För tre veckor sedan blev jag biten av en Tigermygga och fick hastigt väldigt hög feber samt värk i muskler och leder. Jag återhämtade mig relativt snabbt och var tillbaka på gymmet igen efter några få dagar. Jag trodde det var första och sista gången jag skulle bli sjuk i Marbella…

Men nu hände det igen…! Jag blev hastigt sjuk med en dunderförkylning och hög feber. Jag vet att det räcker att ta i ett handtag där det finns bakterier eller att sova med ACn på under natten för att dra på sig en förkylning. Men ändå trodde jag faktiskt att förkylningstider var över i och med flytten till värmen i Marbella.

Nu är jag i alla fall tillbaka på benen och bloggen kommer som vanligt att uppdateras dagligen samt Instagram och Facebook. Det känner skönt att vara tillbaka!

 

17 maj – 19 juli

Du har väl inte missat mitt senaste erbjudande? Om du köper kost och- träningsprogram inklusive 12 veckor onlinecoachning innan den 7/8 kostar det 999kr istället för 1499kr. Kör igång med mig efter semestern och kom i din livsform!


Behöver du hjälp med träningen och kosten? Tveka inte att kontakta mig!


2 tankar om “Vad har hänt de senaste dagarna?

  • Lisa

    Tigermyggan gör ofta att man sjuknar in igen efter ett par veckor, du kanske borde kolla upp så den inte förde med sig nåt farligt virus?

    • Anton Inläggsförfattare

      Hej Lisa, jag läste att symptomen kan återkomma efter ett par veckor som du skrev. Men jag gjorde blodprover m.m när jag frisknade till efter första gången. Detta jag fick nu var en klassisk förkylning och jag är idag frisk =)

Kommentarer är stängda.