Tjejer och tung styrketräning


De tjejer jag hjälper har ofta samma mål med sin träning, de vill komma i en snygg form samtidigt som de vill bli starkare. Vad som är snyggt är förstås olika från person till person, men de som tar kontakt med mig vill ofta få en vältränad kropp med mindre underhudsfett och mer kurvor.

Många tjejer är rädda för att lägga på sig några kilo extra, när det oftast är det som faktiskt krävs för att nå sitt mål och att endast köra carido och gå ner i vikt är sällan rätt metod.

 

Jag vill ge er tjejer samma rekommendation, våga ta er ner från crosstrainern och ge er på vikterna. De timmar ni spenderar på en crosstrainer vill jag att ni byter ut mot fyra pass med tung styrketräning varje vecka. Er kropp behöver en stor förändring och självklart ska ni träna hårt och ofta om ni så vill. Det enda ni behöver komma ihåg är att göra rätt saker i gymmet, ibland handlar det inte om hur mycket du tränar utan faktiskt om vad du tränar. Att träna tung styrketräning kommer att ge dig de kurvorna du efterlängtar och dessutom gör det dig piggare och starkare.

 


Jag finns här för att hjälpa er och jag erbjuder PT med mig i vackra Marbella eller kost & träningsprogram online! Tveka inte att kontakta mig!