Söndagspromenad


Idag har vi gått en mysig söndagspromenad nere på strandpromenaden i Puerto Banus. Temperaturen har sjunkit ungefär 10 grader sedan första september, vilket är väldigt skönt. Jag gillar verkligen solen och värmen här i Spanien men när det närmar sig 40 grader och det är vindstilla, då orkar kroppen inte med allt för mycket under en dag. Trots att vi tycker att det är svalare ute nu tycker fortfarande Amino att det är väldigt varmt. Därför tog vi det lugnt och lät Amino bestämma takten. Vanligtvis brukar vi gå tidigt på morgonen eller efter att solen har gått ner på kvällen.

Hundar behöver också tid på sig för att anpassa sig och Amino kämpar med hettan än. Han är ju en American staffordshire terrier och den rasen kommer ursprungligen från Texas där det är varmare än vi har det. Men han har ju bara upplevt klimatet i Sverige och det är viktigt att vi låter honom vila under promenader och att vi har med oss vatten. Det var ju faktiskt inte han som ville flytta hit!

Ikväll kommer jag att skicka ut scheman till er online kunder som har hoppat på coachning från och med måndag. Det ska bli kul att köra igång med ett nytt gäng, det är alltid roligt att introducera min träningsfilosofi för nya människor och se hur dom utvecklas.