Söndagsångest?


Idag är det söndag och ännu en vecka har passerat i vackra Marbella, den här veckan har varit riktigt grym! Mina föräldrar är som sagt nere i huset hos mig och Emma och dom njuter för fullt av solen och palmerna. Min mamma planterar blommor  ute på terrassen och min pappa är ute och springer i Nueva Andalucía varje morgon. Det är härligt att få se dom slappna av och ta det lugnt.

Under veckan som har gått har jag tränat 12 träningspass, alltså ett cardiopass på morgonen och ett styrkepass på kvällen. Mellan träningspassen klämmer jag in så mycket arbete jag hinner med, jag vill verkligen utnyttja all tid på dygnet. Min pappa är egenföretagare precis som mig, så han jobbar lite hela tiden och han motiverar mig rejält när vi sitter ner tillsammans med var sin dator och gör vår grej.

Jag är grymt taggad på den kommande veckan och jag vet att den kommer leverera mycket roliga saker både privat och i jobbväg. Jag är så långt ifrån söndagsångest som jag kan komma och jag älskar det. Jag ser fram emot en hel rad av grymma träningspass och jag hoppas ni kikar in på bloggen under veckan.


Vill du köra ett PT pass med mig i vackra Marbella eller köpa kost & träningsprogram online? Tveka inte att kontakta mig!