Såhär laddar jag för ett benpass


Mitt fokus ligger mycket på ben just nu, det är grymt kul att köra och det går riktigt bra. Det stod ben på schemat igår, men först hade jag två pt-kunder. En av mina klienter kliver på en diet nu och det ska bli riktigt spännande att se hans resultat. Han har krigat på tillsammans med mig sedan jag flyttade till Marbella och vi har byggt upp har muskulatur ordentligt. Vi körde ett rygg och axelpass och direkt efter mötte jag min andra klient. Hon vill tona kroppen och eftersom det är så fint väder nu passade jag på att ta med henne till strandpromenaden där vi körde ett riktigt svettigt cirkelpass.

Vid klockan tre laddade jag om för mitt egna träningspass med 2st Power Series Fatburner, 2.5 skopa Power Series PWO, 2 skopor buffrat kreatin och 1 extra tesked beta-alanin. Jag blir alltid träningssugen när jag ser mina kunder kriga på.

Mitt benpass
15 min uppvärmning på crosstrainer – gillar att köra lite längre för att även förbereda mig mentalt

6 set hacksquat – fokus på tung vikt och djup i rörelsen, jag ökade vikten för varje set

6 set benpress – fokus på tung vikt och djup i rörelsen med brett fotfäste, jag ökade vikten de första 4 setten, därefter 2×20 på samma vikt

4 set raka marklyft med hantlar – ökad vikt till 8 reps med 40kgs hantlar

4 set liggande lårcurl – fokus på högreps för att krama ut de sista, 20 reps

Det är inte bara tjejer som kan använda en stairmaster, jag gillar verkligen att köra just den efter mina benpass och det brukar räcka med 10 minuter för att jag ska gå vinglandes därifrån. Knepet är att arbeta med hälarna och för att få extra fokus på baksida ben och vader. I bilen på väg hem åkte de ner en dubbel dos av både Power Series Ganier och buffrat kreatin. Vilket var väldigt tur för jag vill tillägga att jag somnade ute i en solstol direkt när jag kommit hem… och ja, jag vaknade vrålhungrig!

 


Vill du köra ett pass PT pass med mig Marbella eller köpa kost & träningsprogram online? Tveka inte att kontakta mig!
www.bodyfightstore.se hittar de kosttillskott som jag rekommenderar.