Såhär kommer du in gratis på gymmet


Under min period på gymmen har jag lagt märke till en sak, det finns en väldigt enkel mening som gör att du alltid får gå in på gymmet gratis. Tror ni mig inte? – Prova det här:

När du väljer ditt gym ska du också ta reda på vilket gym som är deras största konkurrent och med den informationen kan du prata dig in på gymmet. Det räcker att du säger att du är medlem hos konkurrenten, men att du gärna skulle vilja byta till deras gym.

Det är viktigt att du har en schysst attityd och är ärlig, berätta att du är trött på atmosfären och utbudet på ditt gamla gym. Du kan även lägga till att du har hört från dina vänner att detta gymmet ha ett bättre utbud och en skönare atmosfär. Förklara för receptionisten att du gärna skulle vilja prova gymmet, skruvar hon/han på sig och ser osäker ut säger du att du självklart kommer att checka in på både Facebook och Instagram.

Den här taktiken har alltid funkat för mig och så länge du faktiskt planerar att köpa ett medlemskap är det helt ok. Vem som helst förstår att du vill testa på gymmet innan du binder upp dig på något!


Vill du köra ett pass PT pass med mig Marbella eller köpa kost & träningsprogram online? Tveka inte att kontakta mig!