My pre training routine


Jag börjar alltid tagga till inför mina träningspass ungefär 30 minuter innan jag är på gymmet. När jag bodde hemma hos mina föräldrar hade jag runt 20 minuter bilväg till gymmet, jag drack alltid min pwo i bilen och den hann kicka varje gång. Dom 20 minuterna var guld värda även för att komma i rätt tankesätt genom att gå igenom Spotifylistan.

I Spanien är avstånden lite kortare och vi bor mer centralt, att köra till gymmet från vårt hus tar ungefär 7 minuter. Helt underbart med korta avstånd men det gäller att planera pwodrickandet för full effekt. Om planen är att vara på gymmet kl 14.00, sätter vi på musik och börjar fylla shakers 13.30. Det gäller att inte vara för stressad och åka direkt efter vi druckit pwon, då kommer den inte kicka igång fören 20 minuter in i passet. För att allt ska matcha drar vi alltid på musiken hemma 15 minuter innan vi sätter oss i bilen.

Jag har haft samma Spotifylista i över 7 år, jag har en speciell lista för gymmet som heter ”workout”. Ni hittar den här! Jag älskar ju att lyssna på musik och ni som känner mig vet att jag tränar som bäst med tung musik i lurarna.

 

Vill du köra ett pass PT pass med mig i Marbella eller köpa kost & träningsprogram online? Tveka inte att kontakta mig!