Omringa dig med personer som vill lyfta dig


Någonting som är superviktigt för att bli ett bättre du, är att omge dig med personer som är bättre än dig själv i vad det nu än kan vara som du vill uppnå. Det kan tillexempel vara någon som har så mycket pengar som du vill ha, eller innehar en muskelmassa som du vill uppnå. Jag fokuserar själv på att hänga med chefer, folk som har mycket ansvar, de större killarna på gymmet etc och ta till mig vad dom gör. Det gäller alltifrån vad de gör på fritiden, vad de investerar i, vad de lägger sin tid på, hur de tänker kring maten de lagar eller vad det nu kan vara som är av intresse.

När du är i en bra krets med många personer runt omkring dig så kommer du sakta men säkert inse att de personerna som en gång var ovanför dig, nu är på samma nivå som du, för att sedan kanske vara under dig… Det senare har nyligen hänt mig… När man ”gått om en person” på detta sätt så känner man ofta sig nöjd, men man skall aldrig nöja sig. Du ska uppskatta det du åstadkommit, och det du har. ALLTID vara glad för de i din omgivning, men nöj dig inte. Sträva alltid framåt, iallafall om du är en entreprenör.

Tänk också på att det finns människor på din väg mot att bli ett bättre du, som du ska undvika. Det är personer du kommer att träffa på ofta: De som säger att de SKA göra saker, men sedan aldrig eller sällan gör det. Identifiera de personerna så snabbt du kan och avsluta ditt engagemang i dessa personer. Fokusera på de personerna som faktiskt gör saker och som visar konkreta resultat och utveckling.