Nya rutiner skapar nya relationer


Det har hänt mycket för mig under sommaren här i Marbella, gamla kontakter har brutits och nya kontakter har skapats. För mig är det viktigt att jobba med företag och människor som jag tror på, jag vill ge er en ärlig bild av vad jag gör och då behöver jag kunna stå bakom vad jag förespråkar till hundra procent.

Men, tack vare att det har skett en vändning i mitt liv har jag kunnat fokusera all min energi på mina egna företag och mig som personlig tränare. Jag lägger ner min själ i det jag gör, allt jobb ger resultat och det gör mig hungrig efter mer!

Nu börjar jag istället ett nytt kapitel i mitt liv och jag kan knappt vänta tills jag kan dela det med er. Just nu är det hemligt och det är inget jag kan prata fritt om, men jag kan säga att jag äntligen har hittat en mentor här i Marbella. Jag vet den relationen kommer medföra massor av erfarenheter och jag hoppas kunna utvecklas både personligen och företagsmässigt. Jag ser fram emot våra möten och mail angående tankar och idéer kring nya utmaningar.

Jag kommer att dela med mig av så mycket av det här som jag har möjlighet till, jag vill låta er ta del av min personliga utveckling såväl som utvecklingen i mina företag.


Behöver du hjälp med träningen och kosten? Tveka inte att kontakta mig!