Nya golv på gymmet


Gym Panatta renoverar och lägger nya golv under tre dagar och har därför stängt. Igår gick jag en längre powerwalk med Amino på morgonen och vilade från gymmet. Men idag ville jag ta mig till gymmet och köra bröst, därför åkte jag till Omega och gästspelade. Det är roligt att prova på nya gym och det är skönt med miljöbyte ett par dagar. Omega är ett mindre hemmagym, men det är full utrustat med allt som man kan tänkas behövas och maskinerna är sköna. Eftersom det är ett mindre gym blir det lätt trångt om det är mycket folk och det var en hel del folk idag. Men jag fick till ett bra pass och jag fick upp en bra pump, jag valde att köra mycket drop-set.

1. Sned bröstpress i maskin 5×20
– var laddad efter uppvärmningen och ökade ganska mycket i vikt under övningen. Började med 30kg och avslutade med maskinens maxvikt på 120 kg.

2. Kabelflyes 4×12
– kabelflyes är inget jag rekommenderar att lägga i början av ett pass, på grund av skaderisken, men idag värmde jag upp ordentligt och testade mig fram. Jag började med 10 kg och avslutade med 60 kg.

3. Bänkpress 4×10
– jag har börjat med bänkpress de senaste bröstpassen och att lägga bänk lite senare i passet gav verkligen bröstet en chock. Jag började med 40 kg och avslutade med 10 reps 120 kg.

4. Lutande bröstpress med hantlar 3×12,10,8
– den här övningen gick bäst och jag körde 30 kg hantlar, 40 kg och 45 kg hantlar.

5. Flyes i maskin
– ofta är den här maskinen annorlunda på olika gym, den som finns här kändes väldigt bra och passade även mig som är både lång och bred. Jag fick till en skön squeeze i toppenläget tack vare det.

Dagens carido består av två powerwalks med Amino á 60 minuter. Idag har det regnat så det kändes väldigt mysigt att gå ute, det är ju fortfarande väldigt varmt.