När ska jag chansa?


Att våga chansa är läskigt och väldigt riskfyllt men det är också det som är hela grejen med att ta en chans. Om du funderar på att ta en chans bör du tänka igenom de här 4 punkterna.

1. Hur säker är du på din sak?
2. Hur hårt är du villig att jobba?
3. Identifiera din konkurrens, utan att fokusera på den.
4. Vad är du villig att ge upp för att lyckas? Ingenting är gratis.
5. Skriv upp dina mål, lång-och kortsiktiga.

När jag startade upp mitt första företag var jag 16 år, jag startade GrowingShop där jag sålde en nishad t-shirt, sedan dess har jag varit väldigt uppmärksam på andra som startat nya företag. Jag har jobbat aktivt inom hälsa och fitness i över 7 år och jag förutom mina egna företag har jag jobbat en hel med med andra människor.

Alla tar en risk när de startar ett nytt bolag och ofta är det inte idén som gör så att det spricker. Ofta är det människor som inte har tänkt igenom allt ordentligt, vi som är entreprenörer jobbar dygnets alla timmar alla dagar på året. Vi har ingen anställningstrygghet och inga semesterdagar.

Hur du utnyttjar varje timme på varje dygn är kritisk för ditt företagande. Därför är det så otroligt viktigt att du är säker på din sak innan du lägger ner både din och andra människor tid och pengar.