Lyft din träning


För att nå dina mål eller komma igång med din träning behöver du lite struktur och att ha en plan för hur du ska nå dina mål inom träningen är a och o, ett träningsprogram är därför inte bara gynnsamt för någon som ska tävla. Att köra de pass du känner för idag/köra de du hinner med idag gentemot att ha en väl genomtänkt plan för dina träningspass kan göra stor skillnad för att lyfta din träning.

Varför du behöver ett träningsprogram:

  • Det ger dig en struktur att följa och du kan då få ut mer av din träning, du kan träna hårt och veta att din vila kommer att hinnas med (din hjärna kan slappna av). Du får även chansen att utvärdera hur din träning går, efterdom du det dokumenterat.
  • Inga ursäkter, du har en nerskriven plan och det gör chansen större att du genomför den. Du vet även vad som komma skall och får en chans att ladda extra inför nästkommande pass.
  • Din träning betyder något, du har ett mål att sträva efter och en medveten plan vilket ger extra motivation när det känns tufft.
  • Ökad träningskvalité, att sätta ihop ett killerpass i huvudet 10 minuter innan du kommer till gymmet är inte alltid lätt. Ditt träningsprogram har redan ett uträknat hårt pass och ger dig därför en ökad kvalité. Speciellt i kombination med din vila.

Att nå dina mål och lyfta träningen ska inte vara bekvämt, det kan bli en tung resa men det är alltid värt det i slutändan. En strukturerad plan ger dig ett försprång i din träning och din kropp och hjärna kommer att tacka dig.

Vill du köra ett pass PT pass med mig Marbella eller köpa kost & träningsprogram online? Tveka inte att kontakta mig!