Lansering av nya scheman!


Nu lanserar jag något som jag jobbat på en tid.
Det är enklare än någonsin för dig att välja bra scheman som passar just dig.

När du väljer en produkt i min webb-butik kan du genomföra köpet och direkt fylla i information om dig själv. När du svarat på det jag behöver veta, förstår jag redan mycket om vem du är och vad du vill uppnå. Detta gör att du får ditt schema snabbare. Jag behöver normalt endast 12 timmar för mina beräkningar och svar på eventuella ytterligare frågor. Din resa mot ditt mål är sedan igång.

Du hittar dessa program i webb-butiken som jag anpassar efter dig :

8 veckor BULK UP.
Denna produkt innehåller kost och träningsprogram utformade för att öka i vikt genom att bygga maximalt med muskelmassa. Detta är perfekt för dig som har svårt att gå upp i vikt och bygga muskler eller om du vill öka en viktklass inom t.ex. bodybuilding eller MMA. Du får uppdateringar varje vecka under programmet för att se till att du verkligen når dina mål. 

Läs mer…

8 veckor LEAN GAIN.
Denna produkt är för dig som har en fettnivå som du är nöjd med men vill bygga muskler utan att lägga på dig överflödigt fett. Detta kräver mer av dig och är ett tufft schema men ger en långsiktig positiv utveckling. Du får noggranna uppdateringar varje vecka för att se till att du når dina mål.

Läs mer …

8 veckor FULL DIET.
Denna produkt är till för dig vill göra en livsstilsförändring. Du minskar maximalt i fett helt utifrån dina förutsättningar. Ett perfekt sätt att komma i form. Detta program är tuffast att genomföra men ett riktigt bra resultat garanteras om du är redo att satsa! OBS! Detta program kan ta mer än 8 veckor att genomföra beroende på kroppstyp och fettnivå, men priset är detsamma och du informeras om ändringar i omfattningen vid start.

Läs mer …

Dessa program kan kombineras beroende på dina förutsättningar och mål. Du kan t.ex. starta med BULK UP för att få snabba och bra resultat i din muskeluppbyggnad för att senare lägga till LEAN GAIN för att bibehålla muskelmassan men förbättra formen.

Som atlet, Personlig Tränare och kostrådgivare har jag erfarenheter inom alla dessa program och jag anser att dessa produkter är bästa tänkbara start på en förändring.