Jag hjälper inte bara killar som vill bygga muskler


Jag märker att det är en del som tror att jag specialiserar mig på killar som vill bli större och bygga muskler, men det är inget jag sänder ut medvetet till min kundkrets. Med min egen utveckling och mina  egna mål tror jag att det uppmärksammas extra mycket och därför ser det ut som att jag riktar in mig på en speciell målgrupp.

Hälften av min kundkrets är killar och tjejer som vill gå ner i vikt eller tona kroppen. Jag bygger kostschema och träningsprogram för yngre samt äldre, det finns ingenting som hindrar mig från att hjälpa just dig om du är intresserad av att börja träna. Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, bygga muskler, om du är tjej eller kille, om du är yngre eller äldre så kan du nå dit med mig. Det enda jag kräver från dig är viljan till förändring.

Det bästa jag vet är att se att min kund har roligt och når sitt mål, för mig är det allt som betyder något. Det som är viktigt att tänka på när du väljer en PT är att han/hon pushar och motiverar dig till att göra ditt bästa.

Vill du köra ett pass PT pass med mig i Marbella eller köpa kost & träningsprogram online? Tveka inte att kontakta mig!