Hörru, frukosten är fortfarande viktig!


Frukosten är det absolut bästa på dagen tycker jag, just för att det finns många olika varianter på frukostar. Som ni vet sedan tidigare är havregryn är en stor favorit hos mig. Förut att det är gott är det även en bra för koppen på morgonen, men det kan vara svårt att få in den vanan  på morgonen. Testa olika toppings på din gröt för att göra den godare att äta. Jag gillar pumpafrön, russin och blåbär i min gröt.

Här nedan är ett gäng fördelar med att äta havregryn på morgonen, tänk på de när du gör din frukost imorgon.

1.  Havregryn innehåller mycket fibrer och protein. Fiber gör så att du håller dig mätt längre och minskar sötsuget under dagen.

2. Det går snabbt och det är lätt att göra. Du kan även göra havregryn som står övernatten så det är färdigt när du vaknar.

3. Havregryn stabiliserar blodsockret. Vilket gör att du bibehåller en jämn blodsockernivå under dagen.

De få dagar som jag inte startar med en skål havregryn på morgonen, tar det längre tid för min kropp att komma igång. Jag blir alltid hungrigare snabbare utmed dagen, vilket gör att jag alltid sitter hungrig på kvällen eller ännu värre –  jag blir hungrig mitt i mitt träningspass.

Vill du ha ett kostprogram som är utformat efter dig och dina mål, med roliga recept och måltider? Just nu kan du köpa ett kostprogram utformat efter dina mål för 799kr. ord pris 999kr