Har du tappat motivationen eller har du svårt att komma igång?


Hälften av september månad är förbi och det finns ingen bättre tid för att ta tag i din träning. Jag vill hjälpa er som säger att ni ska börja träna eller vill uppnå ett speciellt mål, men som har svårt att ta sig dit. Vi har alla varit i ett stadium där vi inte riktigt kan komma igång med våran träning, en eller två vändor till gymmet innan tanken förträngs.

Nyckeln till ett lyckat träningsår är en plan. Vare sig ditt mål är att öka i muskelmassa, gå ner i vikt eller bli mera hälsosam måste du ha en väl uträknad plan för hur du ska ta dig dit. Alla människor fungerar på olika sätt, träningen och kosten är väldigt individuell. Om du inte har möjlighet att lägga upp en egen plan för att nå ditt mål, lovar jag att hjälpa dig. Jag kan lova dig att det kommer bli roligare och lättare om du sätter dig ner och funderar över hur du vill ta dig framåt inom träningen. Tänk på er förebild och fundera över hur han eller hon faktiskt håller sig i form under en längre tid… Jo, dom har koll på sin plan för upp mot ett år framåt.

Skriv ner en plan för kommande tre månaderna och skriv ner delmål som du kan bocka av under tiden. När du har tre månader avklarat kommer du garanterat att vara fast vid den här typen av tankesätt. Din resultat kommer börja visa sig, din kropp och ditt psyke kommer att må bra av träningen och av att nå uppsatta mål. Helt plötsligt har du ändrat din livsstil och gjort en förändring som din kropp kommer tacka dig för. Jag finns här för att hjälpa dig som din personliga tränare online om du behöver direkt kontakt under din resa!

Köp 12 veckors coachning inklusive träningsprogram 70-90min/dag med flera vilodagar, kostschema med uträknat behov, coreschema och cardioschema. Du får då tillgång till daglig mailkontakt med mig och veckouppföljningar med nya scheman, utvärdering och motivation i mängder för endast 1499 kr.

Boka via kontaktformuläret eller maila direkt till anton@valvring.com

Är du på väg till Marbella för semester i Oktober? – Passa på att boka ett eller flera PT-pass ihop med mig. Jag erbjuder förstaklassig personlig träning och du kan med gott samvete ligga på beachen och relaxa.