Här är orsaken till att dina magrutor inte syns


Jag får ofta frågan från nya PT-kunder, om varför deras magrutor inte syns. Dom har tränat hårt i gymmet och gått på många powerwalks utan resultat. Många tror att det enda du behöver göra för att få synliga magrutor är att träna magen. Men det är många olika faktorer som spelar roll för att dina rutor ska komma fram.


Din fettprocent är för hög
Japp, så enkelt är det. Magrutor är en muskelgrupp som alla har oavsett hur vi ser ut. Hur mycket av magrutorna som är synliga och hur de ser ut varierar från person till person. Men de allra flesta har inte synliga rutor på grund av att de helt enkelt har ett för tjockt lager med fett.

Du har inget 6 pack
Så kan det också vara, det är inte alla som har två rader med tre perfekta rutor. Alla kroppar ser olika ut och hur magmusklerna ser ut är genetiskt. Vissa personer har trotts en låg fettprocent inga magrutor, men det betyder inte att magmusklerna inte är tränade. Det enda det betyder är att din kropp är olik någon annans och en del har 8 pack magrutor.

bild

Det går inte att träna bort en dålig kost
Det spelar ingen roll hur hårt du tränar och hur många magövningar du gör om du inte äter ordentlig mat. Du kan inte komma i form genom att äta skit! Magrutor skapas i köket, inte i gymmet!

 

 

255097_194795317238249_6071353_n

10 veckor mellan bilderna

September går mot sitt slut och till och med 30/9 så har jag erbjudande på kost eller träningsprogram för 799kr/st eller kost+träningsprogram för 1299kr.

Ta tag i formen nu och få fram din rutor!