Hälsohak i Marbella


I Marbella har vi en hel del hälsohak, det finns många mysa kaféer/restauranger med lite annorlunda menyer än i Sverige. Ofta är det mat som är organisk och glutenfri, vilket är kul att prova på och väldigt gott. Menyerna består ofta av somriga sallader och mackor, det finns också glutenfria och sockerfria bakverk och dom faktiskt är grymt goda. Det finns en jättegod sallad på Dezentral som innehåller quinoa, grönsaker och kyckling och på Organic Market & Food har dom en macka med mozzarella, avokado, tomater, ruccola och pesto. 

Vi som gillar att äta ute vet att alternativen ofta smälter samman och det känns som att det bara finns ett antal olika maträtter att välja mellan. Alternativen här är oändliga och varje ställe har olika menyer och en del ställen ändrar menyn dagligen beroende på varuinköpen.

Hälsohaken här i Marbella är mer populära än de vanliga restaurangerna och det är alltid fullt med folk. Vi unnar oss gärna en hälsosam sallad ute och våra favoritställen är Dezentral, Celisioso och Fresh Food Cafe. Vi bor väldigt nära alla ställena och dom erbjuder helt olika menyer så det är perfekt att kunna välja vad vi är sugna på.

Vi har även Phosh Food precis utanför M13GYM och där erbjuder dom mealprep av högsta nivå. Även under diet finns det god mat att äta ute här i Marbella.

 

Vill du köra ett pass PT pass med mig i Marbella eller köpa kost & träningsprogram online? Tveka inte att kontakta mig!