Förra sommarens misstag


Jag pratar ofta om hur viktigt det är att ha en plan när det kommer till träning och jag kan tyckas vara väldigt tjatig men det är verkligen något jag själv förlitar mig på för att nå mina mål.

Både jag och mina klienter har tydliga mål och en konkret plan för hur vi ska nå dit. Jag planerar in hur min träning ska se ut flera månader i förväg, jag vill ha stenkoll på vad jag behöver göra för att nå dit jag vill.

Nu när hösten är runt hörnet är det hög tid att planera in din träning för vinterhalvåret, tänk på vart du vill befinna dig vid denna tiden nästa år. Hösten innebär en nystart för dig och din träning och du kan själv välja hur och när du vill starta den. Jag rekommenderar alla som inte har gjort upp en konkret plan för vinterhalvåret att göra det på en gång. Det handlar inte bara om att nå dina mål utan det handlar också om att du själv ska veta vad som väntar och kunna förbereda dig mentalt. Lägg en timme åt sidan och fundera på din träning och dina mål.

antonvalvring.se/scheman hittar du tre färdiga modellscheman, BULK UP, LEAN GAIN och FULL DIET. Vilken passar in på ditt mål?

Gör inte om förra sommarens misstag, planera din träning redan nu och kom i din livsform. Utan en plan kommer du ingenstans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Behöver du hjälp med träningen och kosten? Tveka inte att kontakta mig!