Förbered din mat som Steve Cook


Jag stöter ofta på människor både i och utanför gymmet som tycker att kosten är svår. Ni har förstås hört uttrycket ”Abs are made in the kitcken” och det är helt rätt, många är helt felinformerade gällande kosten inom träning.

För att din fysik ska utvecklas eller för att din diet ska hålla behöver du tänka ”cleant” gällande maten. Kom ihåg att två måltider med kvalitets råvaror är bättre än fyra måltider med halvfabrikat eller sötsaker. Skrämmande många tror att det är okej att fylla upp måltider du missat med skräpmat. Kom ihåg att du inte kan träna bort dåliga kostvanor!

Mitt bästa tips är, som jag har sagt tidigare, planering och förberedelser av matlådor. Att ha färdiga lådor eller förbereda inför middagen dagen innan underlättar både för din tid och för ditt sötsug.

Behöver du hjälp med hur du ska tänka kring din kost eller ska du starta upp igen efter semestern? Jag finns tillgänglig för både kost- och träningsprogram samt online coachning. Oftast räcker det med 10-12 veckor med ett personligt utformat schema för att få fram synliga muskler och öka energinivåerna i kroppen.

Tveka inte att kontakta mig du har funderingar eller vill boka ditt eget kostschema eller träningsprogram.

Har du lite tid över så titta på den här videon nedan. Steve Cook testar först att äta 10.000 kalorier 1 dag sedan dagen efter förbränna 10.000 kalorier.. props till honom som försöker förbränna 10.000 kalorier på 1 dag.. hehe

han äter:

Part 1 förbränning

Part 2 förbränning