En startpunkt


Det finns alltid mängder med ursäkter för att inte börja träna, men det betyder inte att du behöver lyssna på dom. Du kan inte vara för ung, gammal eller svag för att börja träna. Din startpunkt är just det, en startpunkt, den ser olika ut för alla och det är därifrån vi utvecklas.

Känslan du får när du går till gymmet kommer att lätta, du kommer att känna dig mer och mer bekväm för varje gång du är där. Ju mer du lär dig och engagerar dig, desto roligare kommer du att ha. Din koordination och din styrka kommer att förbättras, vilket underlättar när du vill lära dig nya övningar. När du märker att du klarar av utmaningarna i gymmet kommer du ta med dig den känslan i din vardag.  Det kan faktiskt bara bli bättre från och med nu och du kommer bara att utvecklas mer och mer.

Att börja träna tar dig ur din bekvämlighetszon och tvingar dig att utvecklas. Ge träningen en chans och lär dig något nytt. Jag hjälper dig med kost- och träningsprogram online eller personlig träning nere i vackra Marbella. Tveka inte att kontakta mig!