Det närmar sig!


Idag vaknade jag och Emma upp till regn och inte vilket regn som helst, utan världens spöregn. Jag tycker det är mysigt att vakna till smattrande regn utanför, speciellt när vi kan dra upp gardinerna och mysa extra länge innan vi går upp. I Marbella ber vi nästan om regn nu för tiden, temperaturen sjunker nämligen 10 grader när det regnar rejält. Vi blir som sagt väldigt bortskämda när det kommer till sol och värme här.

När vi väl kommit upp ur sängen tog vi oss direkt till gymmet och körde morgoncardio, det är verkligen en skön känsla att starta dagen med det. Jag rev även av ett grymt bra bröstpass tidigare under kvällen. Bröst har varit i fokus ett bra tag nu och resultaten har blivit riktigt bra, det är alltid kul att komma ikapp med en muskelgrupp som har legat efter. Snart närmar sig ett lyft på 200 kg i bänkpress!

Idag har jag varit väldigt fast vid datorn, jag startar nämligen upp online coachning med ett nytt gäng nästa vecka. Det är ett härligt gäng och denna gången är majoriteten faktiskt tjejer och det är riktigt kul. Det ska bli roligt att följa deras resa!

Nu när vi har mina föräldrar på besök finns det grillad kyckling på bordet varje kväll efter träningen, dom vet vad som krävs. Dom får mig faktiskt att sakna att bo hemma, lite…

 


Är du också intresserad av online coachning? Tveka inte att kontakta mig!