Det här vill jag ge dig


Din kropp är gjord för att röra på sig och att göra motion till en daglig vana gör mycket för din hälsa. Jag vill få ut ett positivt och hälsosamt budskap kring träning och det betyder så klart olika för olika människor. En del vill hålla igång kroppen och utvecklas mentalt medans andra vill träna mot ett synligt resultat. Min kundkrets är väldigt varierande och för mig är det viktigt att du som kund vågar berätta om vad träning betyder för dig, så att jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Jag vill underlätta din träning och hjälpa dig att hitta en livsstil som tillåter dig att träna och må bra. Att ha en aktiv livsstil är jätteviktigt och det är aldrig försent att börja träna. Det är inte alla som har ett färdigt mål i sitt huvud när dom kommer till mig och ber om hjälp, mer än ofta är det människor som är nyfikna och vill lära sig mer. Att lära sig mer om sin kropp och om träning är också ett mål och allt eftersom tider går kommer vi tillsammans fram till nya mål.

Mina konsultationer är gratis för dig om är nyfiken på vad jag har att erbjuda och under mötet kommer vi tillsammans fram till en plan som funkar för dig. Vi skapar din livsstil tillsammans.


Vill du köra ett pass PT pass med mig Marbella eller köpa kost & träningsprogram online? Tveka inte att kontakta mig!