Det här bör finnas med i din kost


Det finns några matvaror som jag tycker är viktiga i en vardaglig kost

  1. Organiska ägg – en ren proteinkälla med omega-3, vitaminer, biotin och kalcuim. Organiska ägg betyder ägg från en höna som får organisk föda och inte lever i fångenskap.
  2. Spenat – innehåller mycket A-vitamin, antioxidanter och järn. Spenat är inget som kommer få dig att växa men det kommer definitivt hjälpa ditt immunförsvar.
  3. Chiafrön – en bra fiberkälla som innehåller omega-3, antioxidanter, är glutenfritt och reglerar insulinnivåerna. Chiafrönen är väldigt små och du äter bara en liten mängd, men fröna absorberar vatten och kommer därför att expandera i magen och du kommer känna dig mätt.
  4. Quinoa – en bra fiberkälla som innehåller alla essentiella aminosyror (ger ett fullt protein), magnesium och är glutenfritt. Quinoa är ett frö och inte ett spannmål.
  5. Lax – en hög proteinkälla och omega-3 källa. Fet fisk är inflammationshämmande och skyddar huden.
  6. Svart ris – innehåller samma typer av antioxidanter som blåbär fast utan socker, dubbelt så mycket fiber som i brunt ris, sänker kolesterolnivån och är glutenfritt.
  7. Blomkål – innehåller mycket antioxidanter, K-vitamin och fiber.
  8. Vatten – inte en matvara direkt, men det är minst lika viktigt att få i sig vätska som det är att få i sig mat och det finns oändligt med fördelar med att dricka mycket vatten. Att dricka mycket vatten minskar tröttheten, förbättrar din hy, gynnar viktminskning, ökar ditt immunförsvar osv.

Vill du lägga till mer än matvarorna ovan i din vardaglig rutin, föreslår jag Bodyfight Power Series Fatburner. Vill du komma i form men har svårt att glömma alla cheatmeals är en fatburner perfekt. Vår fatburner minskar ditt sötsug och ökar din fettförbränning samtidigt som du får mer energi under dagen.
Den finns att köpa här: www.bodyfightstore.se

 

Vill du köra ett pass PT pass med mig i Marbella eller köpa kost & träningsprogram online? Tveka inte att kontakta mig!