Burger Bar i Puerto Banus 3


Det finns en hel del hamburgerrestauranger även här i Marbella och igår var jag, Emma och mina föräldrar på Burger Bar i Puerto Banús. Burger Bar är lite speciell, det finns nämligen ingen färdig meny att välja hamburgare från. Du får själv bygga en burgare och alternativen är oändliga, kändes det som i alla fall… Du väljer först vilket bröd du vill ha och om du vill ha kött, fisk, vegetariskt eller kycklingkött i din burgare. Du får också välja om du vill ha extra grönsaker, ost eller bacon samt om du vill ha extra sås eller dressing. Som tillbehör kunde vi välja mellan pommes, hemmagjorda pommes och coleslaw. Ni kan tänka er vilken beslutsångest vi alla fick när vi såg menyn och det tog lite extra tid att välja hur våra hamburgare skulle se ut.

Vi tyckte det var grymt goda och fräscha hamburgare, jag rekommenderar verkligen att ni ska besöka Burger Bar om ni är i Marbella! Det är alltid kul att testa nya restauranger och här är det många som har gjort något extra för att stå ut.

 

Min mamma tog en fiskburgare i en wrap, jag tog en angusburgare med ciabatta, Emma och min pappa tog båda en angusburgare med pan brioche men lite olika innehåll. Gott!


Behöver du hjälp med träningen och kosten? Tveka inte att kontakta mig!


3 tankar om “Burger Bar i Puerto Banus

    • Anton Inläggsförfattare

      Nej, du har rätt! Jag valde att få upp kalorierna lite eftersom jag legat sjuk ett par dagar så min kropp kunde allt behöva lite extra energi. =)

Kommentarer är stängda.