Baksida axlar, baksida lår och ett nytt sammarbete


Idag tränade jag mitt första riktiga pass sedan min förkylning och det är skönt att äntligen vara tillbaka på full speed. Jag har ett nytt träningsprogram och första passet är baksida axlar och baksida lår, det känns alltid bra när jag börjar på nya program! Innan passet slank det ner både pre-workout och bcaa, whey isolat tar jag direkt efter min träning och idag blev det även en banan.

Mina övningar
Raka marklyft
Liggande lårcurl
Lårcurl med ett ben åt gången
Baksida axlar i pecdec
Stångrodd med övergrepp
Facepulls med rep i kabelmaskin

Jag har även haft ett möte på Panatta Gym i San Pedro och jag kommer nu erbjuda personlig träning även där. Gymmet har en komplett utrustning från Panatta, en boxningshall och en utomhusterrass för träning/crossfit. Gymmet ligger ungefär 10 minuter från Puerto Banús och det är många skandinaviska medlemmar.

Jag kommer alltså att finnas tillgänglig för personlig träning på både M13GYM Marbella och Panatta Gym i San Pedro. På M13 kommer jag ta klienter som är intresserade av bodybuilding och styrketräning och på Panatta kommer jag lägga mitt fokus på de klienter som tränar för välmående.


 

 

Kommer du till Marbella? Boka ett eller flera PT-pass, tillsammans med mig, för inspiration eller kunskap för 80€/tim alternativt 500€ á 7tim. Tveka inte att kontakta mig!