Personlig träning i Marbella


3 månader skillnad.
Personligt utformat träningsprogram & Kostschema samt 4 PT-pass/vecka

Som jag skrev i ett tidigare inlägg här på bloggen, så finns jag här för att hjälpa dig oavsett vad ditt mål är med träningen. Jag hjälper människor som vill öka i muskelvolym men mestadels av dom jag hjälper vill bibehålla en hälsosam kropp. Detta kallas för funktionell träning och syftet är att utveckla rörlighet, balans och koordinationsförmåga. I funktionell träningen vill du aktivera så många muskler som möjligt samtidigt, till skillnad från klassiska bodybuildningövningar där du ofta vill isolera en muskel åt gången.

Jag vill kombinera dessa två mål, jag ser gärna att du tränar för att stärka dina muskler samt att du blir funktionellt starkare. Anledningen till att jag förespråkar en kombination av detta är för att din skaderisk blir minimal samt att din träning blir så mycket roligare och resultat kommer på kortare tid.

För tillfället befinner jag mig i Marbella, Spanien och det innebär att många av mina kunder bor i Spanien. Bor du i Sverige eller ett annat land finns det självklart andra lösningar för dig, jag hjälper ständigt kunder Online via E-mail. Du kan även välja ett upplägg med ett skräddarsytt kostschema och träningsprogram. Funderar du på att åka på en aktiv semester med dina kompisar finns jag tillgänglig för personlig träning under din semestertid här i Marbella.

Jag är utbildad kostrådgivare och jag kan hjälpa dig att äta hälsosamt oavsett vad du har för mål. Det kostschema som du får av mig är skräddarsytt enligt din personliga basala energiomsättning (BMR) och enligt ditt mål. Ju striktare du följer ditt kostschema desto fortare kommer du att nå ditt mål.

Jag vill hjälpa dig att steg för steg förändra din livsstil.

Läs mer>

Kontakta mig>