Årsarkiv: 2015


Jag söker två personer som vill göra en transformation på 12 veckor. Jag kommer att skriva ett skräddarsytt kost & träningsprogram till dig samt coacha dig mail med avstämning minst 1ggr/vecka så allting går åt rätt till. Samt 2st PT-pass med mig i Mölndal. Allt detta till ett värde på […]

Coachning till ett värde utav 3799kr GRATIS!

Det är jättekul att ni använder kontaktformuläret och frågar saker om eran träning och kost, fortsätt med det! Jag har summerat ett 10tal regler som jag tycker är viktiga att tänka på för att öka i vikt och bygga på sig mer muskelmassa.   1. Du måste äta mer kalorier […]

10 tips för viktökning

Idag blev det ben efter 2 dagars vila från gymmet. Någonting som jag märkt fungerar bäst på mina ben är att trötta ut benen i framsida och baksida lårcurl innan jag kör de tyngre basövningarna benpress och knäböj. Idag blev det : Framsida Baksida Knäböj Benpress framsida lårcurl 3 set […]

Trötta ut benen innan!


Det finns en rad olika typer av mat som är viktiga för att kunna bygga maximalt med muskler. Här listar jag några utav det jag tycker är viktigast. Hälsosamma fetter Hälsosamma fetter spelar roll i hormonreglering och fettförbränning, men ger också en bra grund för att bygga muskelmassa. Ägg En […]

10 saker att äta för att bygga muskler snabbt

Att ha stora traps är nödvändigt som bodybuilder för att få den symetriska looken, de flesta jag vet tränar trapsen i slutet av deras axelpass, är detta rätt? I filmen nedan delar Elliot Husle med sig av sina hemligheter för att bygga enorma traps med bara 2 övningar. Lyssna noga […]

2 övningar för att få gigantiska traps


#1 Skull Crushers Detta är nog favoriten och den övning som fungerar bäst för att bygga triceps. Övningen isolerar triceps medan man fortfarande kan ta tung vikt. Använd en rak eller z-stång och du kan ställa in bänken i den vinkeln som passar dig bäst. Du kan också använda hantlar i […]

5 muskelbyggar övningar för triceps

Tjena, Nu är vi mitt i sommaren och jag har precis kört ett triceps och cardio pass nu innan jobb med PT kunder. Körde väldigt mycket högreps och försökte pressa så tungt som möjligt. Maxad vikt och minst 12 reps. Cardio blev 60 min på stair-master! Bra väder resulterar i […]

Triceps innan PT jobbTjena, Som jag skrev igår så var det ben idag, körde inte riktigt som Youtube filmen med Antoine men nästintill. Dessutom var min pappa med och pushade, finns ingen träningspartner som honom! Vi körde baksida lår 6set och framsida lår 6 set med dropset (pre exhaust), därefter benpress och utfall. […]

Sagt och gjort benträningen är avklarad


Tjena, Idag körde jag axlar, kände redan i början av passet att jag inte hade så mycket styrka. Men tro inte att passet blev dåligt för det. Jag tog nytta utav att jag kände mig svag och körde istället fler flyes övningar, körde hantlar stående, sittande i maskin och i […]

Utnyttja känslan


Tjena, Nu tänkte jag dela med mig lite utav mitt nuvarande kostschema. Detta schema gjorde så jag tappade -6 kg på vågen de första  veckorna, blev starkare och nu ökar vikten på vågen igen utan att jag lägger på mig något onödigt fett. Mål 1 : 2,5 dl lätt mjölk, […]

Mitt nuvarande kostschemaPrislista gäller för Personlig träning & scheman. Alla PT-pass utförs utav mig Anton på Life health & fitness i Mölndal på flöjelbergsgatan 20. 60min : 800:- 6 x 30min : 2199:- (delbart 2mån 1099,50kr/mån) 6 tim : 3599:- (ej delbart) 599kr/tim 12 tim 5994:- (delbart 999kr/mån) 22 tim 10194:- (delbart […]

Uppdaterad prislista för Personlig träning


Påminner om Arnolds 6 regler, gäller både träning och i livet:   Trust yourself Break the Rules Don’t Be Afraid to Fail Don’t Listen to the Naysayers Work Your Butt Off Give Back   Anlita mig som PT>

Arnolds rules


Måste ha proteins, nu! Jag kör hårt på gymmet men jag kör också hårt med att laga mat. När man är klar på gymmet är det dags för passet i köket, ibland känns det som man alltid lagar mat. Tur då att man har ett uträknat kostschema ;-) Köp ett […]

Måste äta nuMorgoncardio har go effekt. Härligt att ge veckan en bra start. Vet du hur du skall äta för att orka och samtidigt minska vikt? Om inte, köp ett personligt kostschema av mig så kan du äta, träna och bli nöjd med din kropp!

Morning cardio


Bytte nyligen ”hemmagym”. Känns i kroppen med nya maskiner. Tycker det finns mycket folk som inte fokuserar på träningen på vissa gym.   Vill du komma igång på nytt? Beställ kostschema och träningsprogram av mig

Nytt gym, nya mål
Just nu har jag förmånen att kunna köra riktigt tunga pass på gymmet. Är man ren och tränar varje dag funkar det inte att köra två såna pass på en dag. Kroppen och maten hänger helt enkelt inte med. Just nu drar jag ändå ett extra pass till med endast […]

Dubbla pass


Vem ser du på gymmet varje gång du är där? Att bygga en stark kropp kräver disciplin, och regelbundenhet. Respekt till de jag ser regelbundet under mer än 3 månader. Då måste man prioritera träningen. Allt för många ser jag typ varje dag i två veckor sen försvinner de och […]

Tänker långsiktigt


Så här års håller sig bilen ren trots en del körning till olika gym. Som PT blir det ju att träna kunder på olika ställen. Just nu hoppas jag landa en företagskund med flera personer som ska ha PT pass. Ren bil ger rätt mindset :-)   Anlita mig som […]

Clean carHar en fet uppförsbacke där jag bor som drar igång förbränningen på morgonen. Ibland behövs den för att dra igång 118 Kg muskler som återhämtat sig under natten. Helt klart min favoritbacke för morgoncardio. Behöver du hjälp att gå ner i vikt? Med kostschema från mig kan jag se till […]

Favoritbacken


Snart kommer nya grejor från mig. Träning ger idéer. Jag är alltid fokuserad när jag tränar men efteråt, när jag käkat, går hjärnan igång med allt möjligt. Härligt med nya saker att planera och ta tag i.   Vill du växla upp din träning till nästa nivå? Köp kostschema och […]

Ny vecka, nya tag
När jag började träna sa alltid min far – ”2 till” – för att ta ut det sista. Men i linorna var det alltid 2 set till, dropset och annat. Hatkärlek till linorna.   Köp kostschema vetja!    

Hatkärlek till linorna


Benen står för en stor del av min muskelviktökning. Men hur kör man ben när genetiken är uthålliga långa benmuskler och man är 196 cm lång? Jag kör tvärtom mot alla andra, det funkar grymt för mig.   Kämpar du också med volym på benen? Låt mig hjälpa och hitta […]

Fokus på ben


Det är alltid en skön känsla att vara på väg till gymmet. Vid minsta tveksamhet är det bara att tänka på de gånger man varit förkyld och inte kan åka. man mår skit. Nu frisk och stark och på väg till gymmet. härligt! Boka PT pass>

På väg till gymmetSent ikväll blir det ryggträning med mycket marklyft, dags att börja lyfta lite tyngre! Har du kört fast i gymmet på samma vikter? händer det inget visuellt med kroppen? Låt mig hjälpa dig!  Under fliken ” Tjänster ” kan du läsa mer om mina kost & träningsprogram.  – Under mars månad […]

Ryggträning ikväll, dags att börja lyfta tungt.


Du kanske undrar hur man gör för att forma muskler? Är det  bättre med mer vikt på insidan hanteln för att få bättre topp på biceps? När du köper träningsprogram eller PT pass kan vi snacka igon just dina svagheter och möjligheter för att du ska kunna bättra på symmetrin. […]

peak it
Det ger alltid mer energi att träna tillsammans. Kör ett PT-pass med mig. Jag står inte bara vid sidan av, utan vi tränar tillsammans. Att räna rätt med rätt energi ger grymma resultat. Boka PT pass Kontakta mig

Love training with my lady


Ren mat betalar sig. Svensk kyckling och lokalt odlade grönsaker. Protein etc. utäknat enligt kostschema. När kosten är i balans med träningen kan inget gå fel. Kost & träningsprogram just nu 699kr Kontakta mig på fb eller här

Clean food for a Clean body


När du kör ett PT pass med mig tränar vi tillsammans. Men allt handlar om att få dig att ta nästa steg i träningen. Här en av mina klienter som köpte PT-pass och kostschema: (3 mån mellan bilderna)     Kontakta mig nu> Läs mer om mina tjänster>

Det handlar om digIdag tränades rygg med Emma. Ryggpasset bestod utav mycket rodd övningar för min del och lats för Emma. Jag fokuserade på att trötta ut musklerna istället för att pumpa upp dom. Det kändes skönt att pressa ut all kraft i ryggen och kötta på, mycket svett. =) Här är två […]

Ryggträning på en söndag


Ni som känner mig vet att jag fullkomligen älskar att köra tungt. Men ibland behöver man deffa ner sig. Någon som vill hänga på ändringar i kosten inför beach 2015? Just nu räknar jag om mitt kostschema och ser gärna över ditt också     Kontakta mig nu> Läs mer […]

Dags att deffa?


Idag blev det axlar med Emma. Allting rullar på enligt mitt kostschema, och nu märker jag att träningen svarar därefter. Vikterna ökar varje pass :) Har du kört fast i gymmet på samma vikter? händer det inget visuellt med kroppen? Låt mig hjälpa dig!  Under fliken ” Tjänster ” kan du […]

100kg axelpress, Im GROWING, Im IMPROVINGAlla har vi våra svaga punkter.   Många tycker det är tråkigt att träna benen. Vissa har problem att få volym på axlarna eller bredd på ryggen. Oavsett vad som är problemet kan jag hjälpa dig med att trimma in övning, reps, set och vikt för att du ska stärka […]

Har du skippat leg-day igen?Igår tränades armar med min tjej Emma. Finns ingen bättre träningspartner än henne! Passet blev som vanligt tungt, hårt och svettigt! Dagens träning bestod utav: 45min pw innan frukost Sedan gympass på EM: Triceps press i kabel 12×6 Biceps-curl med z-stång 12×6 Scullcrushes ( tungt ) 6×6 Hammercurl med hantlar […]

Grova j*vla armar!En del som tränar på gym och fått resultat tror att en PT inte kan tillföra något. Inget kunde vara mer fel! Nästan alla elitidrottare har personliga tränare för att hela tiden kunna ta nästa steg. Faktum är att jag tycker att det många gånger är roligare att träna med […]

PT är inte bara för nybörjare


Hade nästan glömt av att jag filmat lite under sommaren, här är en 10’a chins på 117kg. Kört fast i träningen? står det still på vågen? Jag erbjuder kost & träningsprogram personligt utformade för dig och dina mål. Läs mer under fliken tjänster i menyn eller klicka här. 10% rabatt […]

#Tbt film 10reps chins !