Årsarkiv: 2014






Har alltid haft lätt att få volym på biceps. Faktum är att jag i perioder hoppat biceps, eftersom de får träning när man kör andra muskelgrupper när man kör så ofta som jag gör. Ibland är det skönt att slakta dem, känna krampen från pumpen. Kan man lyfta shakern till […]

Biceps


Soppa till hösten? inte för mig! äter minst 3 matlådor på jobbet, funkar liksom inte med soppa. Blir mest kyckling och ris men lika mycket för att det är lätt att äta som att det är bra och lätt att räkna på.   Kostschema>

No soup for me


Det går bra nu. Mycket positiv feedback från de som köper kost och träningsschema. Läs om varför du ska ha kostschema> Kontakta mig med pm på fb om du är intresserad.

Kostschema





Idag var det dags för ben igen. Ben är kul, det känns verkligen i kroppen när man kör ben. känslan efteråt är en annan sak. don’t talk to me between legs training and food, haha

Gilla blodsmak









Denna helgen lämnar jag 20 % rabatt till dig som köper både kostschema och träningsprogram. Du betalar endast 799:- för kostschema och träningsprogram tillsammans! ord pris 999:- Gäller endast beställningar som görs under lör-sön. Missa inte detta tillfälle ! Du beställer genom att kontakta mig på anton@valvring.se eller kontaktformuläret på antonvalvring.se/contact […]

20% rabatt på kostschema och träningsprogram hela helgen !








Känns som hösten startade på allvar idag. Höstväder, uppdaterad telefon, laddat med goda kosttillskott från Prime, mer rutin. Ibland gillar jag rutin. Rutiner som betalar sig när det gäller träning! Behöver du komma igång? Tveka inte att kontakta mig för PT>  

You just got to love those prime nutritions





Dags att köra på Prime Nutrition denna gången? Här får du min rabatt, rakt av> Skönt också att jag faktiskt kan stå för att de smakar riktigt bra. Har kört vattenmelon-smak ett tag vilket jag tycker har rätt dos smak för man ska se fram emot att dricka den. Testa […]

Dags att fylla på kosttillskotten?









Tja, om man har ca 335 träningsdagar per år, har tränat i 4 år, kör minst 4 övningar per pass med 3 set och i genomsnitt 10 reps så ligger man väl på drygt 150.000 reps. Va var det inte det du undrade? Ta reda på hur många reps just du […]

Hur många reps gör du?


Utforskar fortfarande områdena sen jag flyttade. Olika vägar till gymmet varje dag. Powerwalk till och från gymmet idag.   Boka fettmätning >  

Powerwalk





Har du någon gång gymmat så mycket så det känns som att komma hem när du kommer till gymmet? Den känslan brukar följas av känslan att man mår bra, eftersom man inser att man varit på gymmet mycket.   Vill du öka din träningsdos? Ibland kan det vara svårt eftersom […]

Traditioner




Dags att ta ett kliv! Sponsor-kontrakt med Prime nutrition påskrivet! Jag vill verkligen tacka min förra sponsor för tiden fram till nu men ser samtidigt fram emot att få samarbeta med en så seriös sponsor som Prime Nutrition. De tar fram förstklassiga egna produkter och erbjuder också vidareutbildning för mig […]

Ny sponsor




Jag blir ofta förvånad över att fysisk aktivitet löser problem. Pappa sa alltid till mig när jag hade något problem: ”sluta inte träna för det, om hjärnan inte kan lösa problemet så behöver kroppen fortfarande motion”.   Stäng inte av kroppen bara för att motgångar gör att du inte känner […]

Gymmet som problemlösare





Lyckligtvis har jag aldrig haft problem med gränser. Jag lärde mig tidigt att inte fokusera på vikten på stången. Detta gjorde att jag ibland inte ens vet vad jag kör på utan måste räkna efter om nån frågar. Fördelen är att jag alltid kör så tungt jag behöver. Jag lärde […]

Jobba mentalt


Ser ibland gymmare som jämt går runt sura och med trasiga kläder på gymmet. Vad är grejen? Om det är ett tvång och du blir arg och irriterad när du är på gymment så varför göra det? Om jag känner mig fri och glad på gymmet, så är väl det […]

Lycka är att gå till gymmet


Soppa är inte idealiskt som enda kost för mig och min träning. Är man nästan 2 m och tränar varje dag behöver man annan kost än någon som försöker gå ner i vikt. Faktum är att man inte behöver äta soppa ens om man ska gå ner i vikt. Men […]

Jag tror soppan försöker säga mig nåt





Ibland blir jag trött på de som alltid snackar med mig om att de ska börja träna och komma i form. Ofta efter några öl, det blir ju så mycket trovärdigare då … Bättre då att ta tag i det. Klarar man inte det kan man ju anlita en PT […]

Mycket snack och lite verkstad




Börjar redan nu boka upp PT pass i augusti för några kunder. Vill du vara säker på att få PT pass när hösten kör igång så kontakta mig nu >

Forma din kropp




Tänk vad mycket bättre det skulle vara om man på allvar lärde sig att äta för att träna i skolan. Vilken utveckling våra fotbolls och hockeyspelare skulle ha. Det är alltför många idrottsmän som kommer till mig i 20 års åldern och det visar sig att de äter fel i […]

Hälsa på schemat



Om du vill veta hur man tänker när man kollar upp vilka kosttillskott som är bra så kan jag ge dig de tips du behöver när du bokar ett kostschema av mig. Kom bara ihåg att kosttillskott kan inte helt ersätta mat. De är tillskott, inte kostersättning! En grillad biff […]

Bästa kosttillskottet



Äntligen på track med regelbundna matvanor. Detta är det svåraste när man har mycket på gång som rubbar tidsschemat. Nu börjar dock nya rutiner sätta sig och det blir enklare att följa det egna kostschemat.     Kostschema >  

Time for food






Flyttar till ny lägenhet vilket gör att jag kan bokas in för PT-pass med kortare varsel. (Är det någon klient som vill ha ett flyttpass?, Nä trodde väl det :-) Kör hårt vänner! Boka PT-pass > Köp Kostschema >

Flytt = träningspass






Klart du tränar i sommar? Bästa tiden att träna är på semestern när man har tid att återhämta sig. Se till att ditt matintag är i balans med din träning.   Köp kostscema >

Vila inte i sommar





Har du undrat hur man kör biceps på bästa sätt? Själv har jag haft grym utveckling senaste året och delar gärna med mig och anpassar ditt träningsprogram för att du skall få fart på bicepsen. Det enda du behöver göra är att: Köpa ett träningsprogram > eller Köpa ett PT […]

Hot guns



Dags att köra ben. Är man nästan 2 meter lång vet man att det är ett h-vete att få upp volym på benen. Men istället för att skippa legday kör man då dubbelt så hårt. Vill passa på att be om ursäkt till alla i min närhet, jag är inte […]

Kill those legs


Nu på tisdag den 24/6 kommer jag att ha erbjudande på fettmätning. Fettmätningarna kommer att göras på Bodyfight gym på redbergsplatsen. Läs mer om varför du ska göra fettmätning > Kontakta mig om du är intresserad> Tider finns att boka från kl 18:30. Mvh Anton Valvring, Lic PT.

Erbjudande fettmätning




Det är alltid kul att få bilder från klienter som använder mina kläder. Du har väl inte missat sommarlinnena i shoppen? Ta gärna en bild på dig själv när du använder mitt linne. Alltid kul att se även om du inte vill att jag publicerar det i min marknadsföring. Köp […]

Ta en bild när du använder mina kläder


Nyfiken på viken fett-procent du har? Vill du veta hur mycket fett du lägger på dig under sommaren? Den 24 Juni gör jag fettmätningar i Göteborg. 7-punkters kaliper-mätning är exakt och ger dig din fettprocent direkt. Läs mer om fettmätning här > Kontakta mig om du vill göra en mätning […]

Gör en fettmätning




De flesta äter alldeles för lite när de tränar. Killar som äter fel orkar inte äta det de behöver och tjejer pinar sig ofta onödigt nära svältgränsen och tappar fett men också muskler. Håller du med? Köp kostschema >

Ät rätt när du tränar







Nu finns kläder med Personlig tränare tryck. Finns i flera olika färger och storlekar! Du hittar kläderna i Affären under fliken Kategorier i webbshoppen och så väljer du ” personlig Träning ”. Där kan du som är PT köpa kläder med Personlig Tränare som tryck. Välj bland olika färger, modeller […]

Personlig Tränare kläder för dig som PT!



Idag är det vilodag, dagen innan ben. Eftersom jag vilar från gym idag så kommer jag kunna köra ännu hårdare i morgon. Jag kände att mina ben behövde en dag extra vila. I morgon är det dags för min föreläsning på BodyFight PT-school. Jag håller i momentet programplanering! Är du […]

Vilodag, kyckling och pt skola


Precis klar med ett bröstpass. Så grymt kul att gå till gymmet och köra idag, var så extremt laddad! Körde bänk upp till 150kg Sne bänk-hantlar upp till 40kg (högreps) Flyes i maskin Bröstpressmaskin Koncentrerade flyes högreps Nu blir det hem o käka potatis och kyckling och skriva kostscheman till […]

Bröstpass och vader


Körde axlar nu på kvällen, axlar är en muskel jag fick jobba mycket med i början när jag började styrketräna. Min pappa Erik sa alltid att ett par runda och fylliga axlar gör en fysik så mycket bättre. Och visst med hans hjälp med axelpassen så står man idag med […]

Axelpass of doom. Flyes for the win.



Nytt Linne i shoppen! Nu finns ett likadant linne som Dwayne ” the rock ” johnsson använder. Priset på detta linne landar på 199:- Finns i storlekar S-XXL Länk till shoppen hittar du här : http://antonvalvring.se/store

Just Bring It TankTop


Mental och fysisk hälsa, hjärtattacker, cancer och livskvalitet. Allt är sämre för vegetarianer jämfört med köttätare, visar en ny studie.   Nya forskningsrön tyder på att kött kanske är bättre för hälsan än att endast hålla sig till växtbaserad kost. En studie från Grazuniversitetet i Österrike visar nämligen att personer som inte […]

Vegetarianer har sämre hälsa än köttätare




Armar på schemat. Jag har testat mycket olika saker för att få armarna att växa. Mina triceps slackar efter biceps så har full fokus på dom. Det som funkar med mina armar är att köra övningarna varannan, dvs först triceps (fokus på triceps) sedan biceps osv.. Övningar : Triceps-rep Biceps […]

Armar och vader


Äntligen är benpass nr 2 för veckan avklarat. Ben helt klart min sämsta muskel. Men det är väl ganska logiskt på mina 196cm. Tränar ett tungvikt/få reps pass och ett högpreps-pass per vecka för benen. Idag körde jag knäböj, frontböj, benpress, lårcurl framsida, lårcurl baksida och raka marklyft. #stayhungry

Legday once again boom pass nr2


Under fliken AFFÄR i menyn på hemsidan  hittar du en klädbutik med kläder för träning och för vardagen.  Kläderna i butiken är framtagna för att vara snygga, ha en skön passform och vara slittåliga för att klara gymmet och vardagen.Både tjej och killekläder  Kläderna är utav : HögkvalitetBra finishMaskintvätt-tåligaFinns i storlekar […]

Webshopwww.AntonValvring.se/store



Vad är BCAA? Branched-Chain Amino Acids, vilket står för grenade aminosyror. Innehåll : Leucin, Isoleucin och ValinDessa 3 aminosyror är essentiella. Det betyder att de är livsnödvändiga och att kroppen inte kan skapa dem själv, utan du måste få dem i dig via kosten. Användning : Bcaa intas oftast innan, under och efter träningspass […]

Funderar du på BCAA?


Torsdagsmorgon är standard biceps pass, körde ungefär 40min biceps och 30 min cardio. Hård cardio, för att få upp lite flås och svett. Bicepspasset bestod utan många hammer övningar. Körde bla hammercurl, hammercurl med rep och högreps med z-stång. De var riktigt gött. Nu knökar vi protein och gröt + […]

Biceps 07:00 vad gör du på morgonen egentligen?


Idag blev det ben. Benen är någonting som slackar för mig.. På 196cm är det verkligen inte lätt att få upp volymen på benen, men jag gör mitt bästa! Idag körde jag : Frontböj 6x 14 ( ökar vikten 5-10kg varje set ) Baksida lårcurl ( 4×12 ) Benpress 4×8 […]

Legday = hatkärlek!